THE ULTIMATE GUIDE TO κυπαρισσια διαμονη

The Ultimate Guide To κυπαρισσια διαμονη

The Ultimate Guide To κυπαρισσια διαμονη

Blog Article

Το κυπαρίσσι είναι κατάλληλο για φύτευση σε παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για δημιουργία φράχτη σε καλλιεργούμενες περιοχές που επικρατούν έντονοι ανέμοι.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για ηρεμία και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

Για το λόγο αυτό, το κοινό κυπαρίσσι στο εξωτερικό αναφέρεται ως μεσογειακό κυπαρίσσι, ως ιταλικό κυπαρίσσι ή κυπαρίσσι της Τοσκάνης.

Ο Χριστός είναι η ιδανική επιλογή για να μείνετε αν αγαπάτε τη νυχτερινή ζωή και σας αρέσει να ξενυχτάτε. Την ημέρα μπορείτε να σεργιανίζετε στις κοντινές παραλίες (Να, Μεσακτή, Αρμενιστή) και το βράδυ να μένετε στο χωριό με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να οδηγήσετε.

Η Αγία Πελαγία είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στο βορειοανατολικό άκρο των Κυθήρων, που διαθέτει το δεύτερο λιμάνι του νησιού.

Πίσω από την παραλία, δίπλα στο δρόμο, βρίσκεται το σπήλαιο Θυννί στα Μαγιάτικα, που διακρίνεται δύσκολα και χρειάζεται προσοχή για να μπει κανείς. Η ονομασία Θυννί είναι τοπική και σημαίνει ζεστά, ρηχά νερά για να γεννούν τα εποχιακά ψάρια, όπως τα μαγιάτικα.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση της προσβολής.

Ξέχασα το αυτοκίνητο γιατί οι μετακινήσεις ήταν εύκολες. Οι άνθρωποι φιλόξενοι. Ανυπομονώ να ξαναπάω.

Ψάχνω να βρω για τον κήπο μου τα κοινά ελληνικά κυπαρίσια, αλλά στα φυτώρια της Αττικής βρίσκω μόνο κυπαρίσια λέιλαντ ή γκολντκρεστ, τα οποία δεν αναπτύσσονται καλά στο χώρο μου.

Ανάθεση Ανάθεσε το ακίνητο σου σε επαγγελματία μεσίτη.

This read more Site makes use of cookies to improve your expertise while you navigate by the website. Out of these, the cookies which have been classified as required are stored on the browser as They can be important for the Operating of primary functionalities of the website.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν γραπτές μαρτυρίες, εκτός από μία αναφορά του Παυσανία στο έργο του «

Στην αρχαιότητα το Κυπαρίσσι ήταν γνωστό με το όνομα Κύφαντα και η ακρόπολή του βρίσκεται επάνω στον λόφο Καστράκι. Τους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους ανήκε διοικητικά πότε στη Σπάρτη και πότε στο Αργος.

Ο δρόμος μέχρι την καντίνα είναι προσβάσιμο (δεν έχουμε ψηλό αυτοκίνητο) . Ευχαριστώ πολύ

Report this page